fbpx

een mooie samenwerking

in een handig stappenoverzicht.

Zelf je huis verkopen met Makelaarsnet is heel simpel. Je kiest een van onze pakketten, er komt een makelaar bij je langs en daarna zetten we jouw woning op Funda. We begrijpen dat mensen veel dingen zelf kunnen, en bovendien ook veel dingen zelf wíllen doen. Daarom geven we zoveel mogelijk uit handen. Je schrijft zelf de verkooptekst en doet ook zelf de bezichtigingen. En als je een talent hebt voor fotografie, kun je ervoor kiezen zelf de foto’s te schieten. Nadat de biedingen zijn binnengekomen, onderhandelt onze makelaar met de potentiële koper. En dan.. Tada, jouw huis is verkocht! Zo simpel kan het zijn.

kies het pakket dat het beste bij je past.
stap #1
Wij bieden drie pakketten aan om uit te kiezen. Welk pakket je ook kiest, wij melden je woning altijd aan op Funda. Je bepaalt zelf hoe jouw 'advertentie' eruit komt te zien. Kies je voor professionele fotografie, video en 360° foto's? Dat loont. Hoe completer jouw aanbieding, hoe hoger je staat op Funda.
kies het pakket dat het beste bij je past.
vul de formulieren in.
stap #2
Na het invullen van je gegevens neemt onze secretaresse Bianca telefonisch contact met je op. De procedure wordt dan nogmaals kort met je doorgesproken. Er wordt direct een afspraak ingepland voor de opname van jouw woning. Je ontvangt een formulier voor alle aanvullende informatie van jouw woning. Vul deze goed in om extra goed vindbaar te zijn op Funda. Na het invullen van de formulieren vragen we je ook de aanbetaling van €49,95 te doen.
vul de formulieren in.
opname van de woning.
stap #3
De makelaar komt bij je langs om de woning op te nemen. Hij maakt even kennis, loopt een rondje door de woning en geeft tips over de verkoop. Aan de hand van het bezoek wordt advies over de vraagprijs gegeven. De makelaar neemt tijdens dit bezoek ook het te koop bord mee die je aan het raam kunt bevestigen.
opname van de woning.
jouw aanbieding compleet maken.
stap #4
Nu is het tijd om jouw aanbieding op te maken. Je schrijft de verkooptekst en als je pakket 1 hebt gekozen lever je foto's van de woning aan. Voordat wij jouw woning op Funda plaatsen is het belangrijk dat je alles nog een keer goed controleert.
jouw aanbieding compleet maken.
bezichtigingen inplannen.
stap #5
Wij houden je actief op de hoogte van telefoontjes en e-mails die binnenkomen. Vervolgens kun je zelf contact opnemen met geïnteresseerden om bezichtigingen in te plannen wanneer dat jou uitkomt. Helemaal zelf in de hand dus, hoe fijn is dat?
bezichtigingen inplannen.
biedingen bespreken.
stap #6
Zodra er biedingen binnen zijn, bespreken we deze met je. De makelaar onderhandelt met de potentiële koper. Dit gaat onder andere over de vraagprijs, de oplevering en de voorwaarden.
biedingen bespreken.
koopakte ondertekenen.
stap #7
Wij maken de koopakte en sturen die naar je op. Zodra deze is ondertekend door beide partijen sturen we hem door naar de notaris.
koopakte ondertekenen.
verkocht!
stap #8
Je hebt het gedaan, gefeliciteerd! Je hebt zelf je woning verkocht. De kosten van het gekozen pakket betaal je tijdens de overdracht bij de notaris.
verkocht!

bestelformulier

vul dit formulier in om pakket 1 te bestellen.

Onze secretaresse neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

te-koop-bord