fbpx

tips & tricks

daar steek je wat van op.

home / tips & tricks / NVM open huizen dag

de NVM Open Huizen Dag, doe jij al mee?

 

Kriebels. Het is bijna zo ver: De NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 5 oktober kun je tussen 11.00 en 15.00 uur (zonder afspraak) verschillende huizen bezichtigen of woningzoekenden jouw huis laten zien. Ideaal, want je hoeft dus maar 1x je huis schoon te maken. De NVM Open Huizen Dag maakt het jou makkelijk om in een korte tijd je woning aan een groot aantal geïnteresseerden te laten zien. Daarnaast is het is ook aantrekkelijk voor woningzoekenden om op één dag meerdere huizen in een gewenste regio te kunnen bekijken. En je geeft natúúrlijk zelf de rondleidingen, zoals je bij ons gewend bent. 

“Wist je dat Funda rond de NVM Open Huizen Dag twee keer zoveel wordt bezocht?”

Redenen om mee te doen

• Van alle woningen die vorig jaar hebben deelgenomen was 47 procent verkocht binnen 12 weken en van de woningen die niet hebben deelgenomen was dit maar 37 procent.
• Gemiddeld 25 procent van het totale woningaanbod in Nederland doet mee aan de NVM Open Huizen Dag en tienduizend woningbezitters houden deze dag open huis.
• Meedoen aan de NVM Open Huizen Dag leverde voorgaande jaren meer dan 100.000 bezoeken op. 
• Als je meedoet aan de NVM Open Huizen Dag dan wordt jouw huis extra gepromoot op funda. 
• Door mee te doen bereik je mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning. 

Meedoen?

Wil je meedoen aan de NVM Open Huizen dag? Kies dan ons op maat gemaakte NVM Open Huizen Dag pakket op www.makelaarsnet.nl. Wij zorgen ervoor dat op Funda zichtbaar wordt dat je aan de NVM Open Huizen Dag meedoet. Je ontvangt ook een NVM-poster die je op je raam kunt plakken. Hiermee laat je duidelijk zien dat je meedoet.

Nog meer opvallen?

Er staan natuurlijk veel woningen op Funda, maar wil je jouw woning extra laten opvallen ten opzichte van andere huizen? Dan kun je kiezen voor de Toppositie van Funda. Met de Toppositie komt jouw object een week of maand naar keuze prominent bovenaan in de zoekresultaten te staan. En wist je dat je er nu ook voor kunt kiezen in welke plaats het object wordt getoond? Dit kan zijn in de plaats waar het object zich daadwerkelijk bevindt of je kunt er juist voor kiezen om jouw object te tonen in een andere stad.

Omdat wij graag mensen blij maken en de NVM Open Huizen Dag willen vieren bieden wij jullie een kortingsactie aan. Als je tussen 9 en 13 september 2019 een Toppositie bestelt, dan betaal je € 55,- in plaats van € 75!

Laatste tips:

Ter voorbereiding op de Open Huizen Dag moet je er natuurlijk voor zorgen dat jouw huis er op z’n best uitziet. Staat de tuin er netjes bij? Zorg er bijvoorbeeld voor dat al het onnodige onkruid netjes is gehaald. Haal ook zoveel mogelijk overbodige spullen uit je huis. Niets is fijner dan een opgeruimd huis. En zijn de ramen gelapt? Als je huis er spik en span uitziet, dan verkoopt het zichzelf! 

bestelformulier

vul dit formulier in om pakket 1 te bestellen.

Onze secretaresse neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

te-koop-bord