fbpx

ons verhaal in een notendop

de reguliere makelaar in een modern jasje

Tijden veranderen, en het makelaarsvak ook. Vroeger bestond een groot deel van het beroep makelaar uit het vinden van kopers, maar dat is tegenwoordig eigenlijk niet meer nodig. Zet een woning op Funda en die kopers komen vanzelf wel. Het is inmiddels bijna 2 decennia geleden dat Funda werd opgericht en sindsdien is het beroep makelaar een complete transformatie aan het ondergaan.

digitale tijdperk

De ontwikkeling van het digitale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat mensen steeds meer zelf doen. Alle kennis ligt voor het oprapen. Als je iets wilt weten, dan zoek je het op. Één klik op de knop en je hebt binnen een halve seconde antwoord. De wereld ligt aan je voeten.

onze ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in het makelaarsvak weten we precies wat er speelt en zijn we bekend met alle verschillende verschuivingen binnen de markt. Makelaarsnet is in het leven geroepen door een groepje NVM makelaars die een moderne invulling geeft aan het beroep makelaar. We begrijpen dat mensen veel dingen zelf kunnen, en bovendien ook veel dingen zelf wíllen doen. Daarom geven we zoveel mogelijk uit handen. Je schrijft zelf de verkooptekst en doet ook zelf de bezichtigingen. Als je een talent hebt voor fotografie, kun je ervoor kiezen zelf de foto’s te schieten. Makelaarsnet doet eigenlijk alleen het allerbelangrijkste: de aanmelding op Funda, de onderhandelingen en het opstellen van de koopakte.

Funda en de NVM

Funda is de grootste huizensite van Nederland, er staan ongeveer 100.000 huizen op. Hét platform om op te adverteren zoals je dat vroeger deed in het plaatselijke weekblad. Als particulier is het niet mogelijk om een woning te koop aan te bieden via Funda. Alleen makelaars hebben die mogelijkheid. Makelaarsnet is als makelaarskantoor aangesloten bij de NVM, Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Dat betekent dat we ons aan regels en standaarden te houden hebben. Kwaliteit staat voorop en we behartigen jouw belangen.

We zijn de reguliere makelaar in een modern jasje, en dat is iets wat de hedendaagse markt nodig heeft. Uit onderzoek is gebleken dat de moderne internetmakelaars 21 dagen sneller verkopen en een 2,7 procent hogere prijs noteren. Goedkoper, beter en sneller dus.

Zo simpel kan het zijn.

ons team

dit zijn wij.

Edo Hagoort

Makelaar

Nick Duijn

Verhuurmakelaar

Bianca Werkhoven

Binnendienst

Nicole Nederhand

Communicatie medewerker

contactgegevens

adres

Tappersweg 12 D
2031 ET Haarlem

telefoonnummer

085 20 30 130

email

info@makelaarsnet.nl

bestelformulier

vul dit formulier in om pakket 1 te bestellen.

Onze secretaresse neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

te-koop-bord